Pellets

8 mm pellets som ej dammar


Pellets med energigaranti

Vi garanterar värmeinnehållet i vår pellets. Det innebär en stor fördel för dig, eftersom du alltid kan vara säker på att få lika mycket värme per ton pellets. Värmen hemma hos dig blir behagligt jämn och du slipper skruva på pannan i onödan. Dessutom kan du vara säker på att få maximalt med värme för pengarna. Garanterat.

Vi vågar sätta garantistämpeln på vår pellets eftersom vi är så noggranna i tillverkningen.
Varenda säck och varenda leverans kan spåras i vårt system. Vi vet vilken lastbil den färdiga pelletsen har kommit med som träråvara till fabriken. Vi vet exakt torrhalt efter torkning och före pressning.

Vi tar prover ur produktionen varannan timme, dygnet runt, året om, och analyserar dem i vårt eget laboratorium. För att vara riktigt noggranna och ta vårt ansvar även när pelletsen lämnat fabriken och är på väg hem till dig, tar lastbilschauffören ett prov per leverans. Resultaten skriver vi in på din order.

Bioenergi tillverkar sin pellets i en av Europas modernaste pelletsverk. Fabriken med 17 anställda är placerad på Aronstorps industriområde, Luleå, i närheten av SSAB. I torkningsprocessen används en del av det lokala energiöverskottet, vilket innebär att tillverkningen kan ske med begränsad miljöpåverkan. Den årliga produktionen räcker för uppvärmning av omkring 12 000 småhus, vilket motsvarar energimängden i 45 000 m3 villaolja
Copyright © 2006-2015 Gunnar Strömqvist Fiskja 241 872 92 KRAMFORS Telefon 0612-30393 Mobil 070-657 97 96 www.fiskja.se Godkänd för F- skatt e-post